top of page

Mano diagnozė - teisininkė

Prieš dvejus metus rudenį grįžau po ilgoko nebuvimo Lietuvoje. Per šį laiką parengta daugiau nei 30 tekstų konkurencijos, reguliavimo, energetikos teisės temomis.


Taip pat aktyviai bendrauju įvairiuose socialiniuose tinkluose. Tačiau, kaip geri marketingo specialistai patarė, kiekvienas naudojamas kanalas turi savo auditoriją. Mano Twiterio (kuris Lietuvoje, deja, nėra populiarus) paskyra orientuota į energetikos temas ir akademinius reikalus. LinkedIn daugiausiai dėmesio skiriu konkurencijos teisės temoms. Iš Facebook prieš keletą metų tam tikra apimtimi išsikrausčiau į Instagram, o kita jo dalis tapo savotišku kapinynu, kurį nežinau, ar kada prikelsiu.


Šis puslapis skirtas sujungti atskirus profesinės veiklos fragmentus į visumą. Taip pat dažnai yra klausimų ir pasidalinimų, kurie netelpa į greitųjų socialinių tinklų rėmus ar neatitinka tematikos lentynėlės. Nors specializuojuosi konkurencijos teisėje ir reguliuojamuose sektoriuose (kaip energetika), vis tik yra susijusių temų, kuriomis domiuosi, ir kurios svarbios tiek kolegoms teisininkams, tiek verslo, tiek teisėkūros atstovams, ar studentui, ieškančiam alternatyvios vadovėliui nuomonės.


Todėl šiame puslapyje reguliariai pasidalinsiu įžvalgomis apie konkurencijos teisę, energetikos ir kitų sektorių reguliavimą, bendruosiuos teisėkūros klausimus. Taip pat susisteminsiu savo patirtis apie mentorystę - tiek pati nuolat turiu mentorių, tiek jaunesnių kolegų, kuriuos palydžiu tam tikruose jų karjeros etapuose.


Žmogus nėra jo darbas ar konkrečios pareigos, bet pasirinkta profesija, ypač ta, kuri yra mėgiama, vistik šį tą apie jį pasako. Pirmiausia, tai, kad teisininkai mėgsta bendrauti. Tad, ar galima tikėtis, kad šis puslapis bus ne monologas, o dialogas?


Lauksiu jūsų minčių ir klausimų po Pasidalinimų! Bendraukime!





Foto: © Rita Paukštė, Druskininkai, 2018.

bottom of page